en flag
In een langdurige samenwerking is er een basis van wederzijds vertrouwen. Dit vertrouwen is mogelijk een van de redenen waarom we ons 30-jarig bestaan vieren. Velen van onze deelnemers zijn al meerdere jaren bij ons, net zoals diverse instructeurs die al jarenlang lesgeven, sommigen zelfs al meer dan 15 of 20 jaar. Gedurende een periode van 30 jaar zijn we niet meer weg te denken uit het Loek Loevendie Ballpark in Amsterdam, met slechts een onderbreking van 3 jaar. Hier heerst ook een groot vertrouwen, zowel wat betreft het gebruik van de accommodatie als de overheerlijke verse maaltijden die de deelnemers geserveerd krijgen.

Naast deze zichtbare steun zijn er ook 'stille' supporters die we graag willen noemen, namelijk Michel van Koningsbrugge en Marcel Venema, die beide al 30 jaar op verschillende manieren verbonden zijn aan Playball Europe.

Ongeveer 33 jaar geleden heeft Michel mij op zeer jonge leeftijd kennis laten maken met computers. Tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds onze wekelijkse bijeenkomsten waar we, inmiddels goede vrienden, de marktontwikkelingen bespreken. Ik luister alleen, want hij heeft er verstand van. Door deze gesprekken blijft hij een grote steun in mijn zakelijke beslommeringen en hebben onze bedrijven nauw samengewerkt.

Michel heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de farmaceutische sector en heeft na zijn studie bedrijfseconomie aan de UvA een groot softwarebedrijf, MK2 Software B.V., opgezet. MK2 ondersteunt diverse bedrijven, vooral grote farmaceutische bedrijven, met op maat gemaakte softwareprogramma's.

Marcel was 30 jaar geleden een van de eerste deelnemers van de Playball Academy, heeft een internationale carrière gehad in zijn jeugd en was later vaak te vinden in de line-up bij Hoofddorp Pioniers in de Dutch Major League. Na zijn studie Bachelor's degree in Engineering, heeft Marcel zich technisch ontwikkeld in de luchtvaartwereld, maar al snel wilde hij zelfstandig de markt op. Hij begon met het bouwen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites en webshops, gespecialiseerd in digitale marketing onder de naam V-Web B.V. Ongeveer 16 jaar geleden kwamen Marcel en ik elkaar weer tegen en ook nu nog werken onze bedrijven tot op de dag van vandaag nauw samen.

qcontrolDankzij onze gezamenlijke relatie hebben Michel en Marcel enkele jaren geleden een bedrijf opgericht waarin een deel van hun werkzaamheden zijn ondergebracht. Met hun gecombineerde kracht en kennis opereren ze onder QCONTROL B.V.

Hun gezamenlijke hobby? Autoracen. Sinds enkele jaren hebben ze hun racelicentie en rijden ze regelmatig op onder andere het Circuit van Zandvoort in hun Alfa's, waar ze ook regelmatig hun relaties uitnodigen om mee te rijden.

De kern van deze column? Een langdurige relatie en wederzijds vertrouwen.

Bedankt Michel en Marcel voor het ontwikkelen en aanbieden van deze website voor het 30-jarig jubileum van Playball Europe.

START YOUR ENGINE

Subscribe to the Playball Europe Newsletter!

Dive into the heart of where baseball dreams are nurtured and legends are born. Don't miss out on exclusive insights, tips, and stories from the world of baseball. Join our team today and keep your passion for the game alive!

Please enter a valid email

Note: To submit this form, accept cookies via the notification at the bottom of the page.