Slide background
Slide background
Slide background

Summer Academy 2020

Registration >> Limited availability! 

Catcher Academy

Limited availability! Registration >>

Conform de laatste pers conferentie van onze Premier Mark Rutte (19-05-20) is het toch mogelijk om PBA 2020 als DAYCAMP door te laten gaan. UITERAARD SAFETY FIRST. Zoals bekent mogen kleedruimtes/douches etc. tot 1 september niet worden gebruikt (met uitzondering van de toiletten).

Woon je in de omgeving van Amsterdam of heb je als ‘ver weg wonende’ de mogelijkheid om kort te reizen dan wel in de omgeving te logeren, dan is onderstaande wellicht voor jou interessant.

DAYCAMP
D.m.v. de aangepaste trainingsvormen zal er nog meer op je specifieke positie worden getraind maar ook meer tijd aan hitting worden besteed. Uiteraard wordt ook de homerun derby en de finale, nu overdag georganiseerd. Een spannende week indeling met veel afwisseling.

TIJDEN
Op de 1ste dag (maandag 27/7) starten wij om 08:30 (info, indeling, etc). Dinsdag t/m vrijdag ben je om 08:50 aanwezig. De training stopt om 18:00. Lunch pakketten worden uitgereikt en er is zoals gewoonlijk voldoende drinken aanwezig.

VRIJDAG 31 JULI
Op vrijdag 31 juli stopt PBA om 16:00 met aansluitend de ceremonie (Awards, certificaten, etc).
Om 16:30 zullen de deelnemers (zoals elke dag om 18:00) verdeelt op afstand naar het buitenhek lopen. Dit om groepsvorming bij het ophalen te voorkomen.

OUDERS
V.w.b. de huidige regelgeving (tot anders wordt vermeld) mogen ouders niet op het complex zijn en worden de deelnemers bij het buitenhek afgezet en om 18:00 uur ook daar weer opgehaald.
Misschien valt het clubhuis straks onder de horeca regels en mogen er ‘maximaal’ 30 personen op het terras verblijven. Uiteraard verdeelt over tafeltjes met de BEKENDE 1.50 DEAL

Ga je niet op vakantie en ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan het DAYCAMP van Playball Baseball Academy, dan kun je je aanmelden via het REGISTRATIEFORMULIER.
Als er nog vragen zijn dan horen wij dat graag / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let’s Playball

Playball Baseball Video 2015

2015 was een speciaal jaar. Niet alleen werd het succes van voorgaande jaren voortgezet maar Playball Europe bestond ook alweer 21 jaar. Een absolute mijlpaal in Europa waarbij we terugkijken op meer dan 20 jaar PBA maar ook naar de talenten die hieruit zijn voortgebracht. Op naar 2019 en ons 25 jaar jubileum!